Vi värnar om din integritet – GDPR

Vi värnar om din integritet

Från och med den 25:e maj 2018 ersätts den nuvarande Personuppgiftslagen, PUL med EU:s dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation).

Det nya regelverket innebär utökade krav vid hantering av personuppgifter med syftet att stärka personers integritetsskydd och harmonisera handeln inom EU.

 Vill du läsa mer om hur Marcon gruppen behandlar personuppgifter kan du ta del av vår personuppgiftspolicy.

I vår personuppgiftspolicy beskriver vi vilken slags personlig information som vi samlar in och hur den behandlas inom Marcon gruppen, ändamålen med behandlingen samt vilka som får ta del av informationen.

Vi beskriver även de åtgärder som vidtas för att skydda informationen.

 Om du har några frågor eller om du vill att vi ska göra ändringar i informationen vi har om dig kan du kontakta Personuppgiftsansvarig på följande adress:

MarCon gruppen i Sverige AB
Att: Personuppgiftsansvarig,
Box 1129
262 22 Ängelholm

Länk till MarCon gruppens Personuppgiftpolicy

 

 

 

SVENTAB tar upp gammal sjöledning åt Vasakronan

Status

Avslutat

När?
2017 dec

Var?

SVENTAB har tagit upp Ledning PE500 på uppdrag av Vasakronan vid Essingen.
Ledningarna kapades i slänten vid strandkanten. Vi monterade proppar i ändarna
och blåste upp ledningen. När den drogs i land kapades ledningen i 6 m bitar och vikterna
lossades. Lastbilar körde materialet till destruktion. Marken och gräsmattan återställdes.

Kundutvärderingen som gjordes efter avslutat projekt visade på en mycket nöjd kund!

Arbetslag:

  • Projektledare Jan-Erik Johansson
  • Våra duktiga dykare och sjömän
  • Fartyget Catolga
  • Kranponton
  • Albåtar

 

 

SVENTAB bärgar gamla vrak på uppdrag av Exploateringskontoret

Status

Avslutat

När?
2017 nov

Var?

SVENTAB har bärgat flera gamla fartyg-vrak på uppdrag av  Exploateringskontoret i Stockholm.
En av bärgningarna var ett  fiskefartyg ca 18×7 m som vägde ca  75 ton.
Resterna av vraken är transporterade till deponianläggning efter vi delat upp dem i olika fraktioner såsom trä, metall, glas, gummi m.m.

Arbetslag:

  • Projektledare Ola Gemark
  • Våra dykare och sjömän
  • Fartyget Catolga
  • Inhyrda mobilkranar

 

 

SVENTAB bygger läktare på Munktellbadet

Status

Avslutat

När?
2017

Var?

SVENTAB har byggt upp läktare i vattnet på Munktellbadet i Eskilstuna inför Junior SM i simning.

Arbetslag:

  • Våra duktiga dykare som denna gång hade fin sikt!

 

 

SVENTAB håller rent i Stockholm

Status

Pågående

När?
2017

Var?

Varje vardag åker Sven Eriksson och Rolf Nilsson vid SVENTAB ut med båten Catolga för att rensa Stockholms vattenlinjer och strandremsor från skräp.

Ibland fiskar de upp kanotister och tar hand om rådjur också. VIA följde med dem under en arbetsdag.

http://Länk till Stockholms Hamnar hemsida

Utrustning:

  • Båten Catolga med besättning

 

 

SVENTAB räddar liv i Stockholm

Status
Avslutat

När?
Juni 2017

Var?

SVENTAB utförde arbeten vid  vid Söder Mälarstrand när en man föll ner i vattnet intill arbetsplatsen nästan medvetslös. Vårt dyklag med Serhat Özdemir, Ulf Johansson och Daniel Nevalainen kunde snabbt fästa en lina från räddningsvinschen runt mannen och få upp honom på kajen. Mannens fru uppvaktade senare med tårta och tackade varmt.

Utrustning:

  • Dykstation med dykbuss

Arbetslag:

  • Dyklag om 3 personer, dykare, dykledare och dykskötare.

 

Ny mobil dykstation hos SVENTAB

Status
Pågående

När
December 2016

Var?

Stockholm – Mälardalen

SVENTAB har nu en mobil dykstation i denna dykbuss.

Vi kommer snabbt på plats till kunder som behöver hjälp med dykuppdrag.

Ring 08-81 31 00.

VÄLKOMNA!

Resurser

– Dykbuss  med dyklag anläggningsdykare

Bornsjön, Stockholm. Sjöledningar m.m.

Status
Pågående

När?
2015-2016

Var?
Bornsjön, Stockholm

Skanska/Stockholm Vatten är beställare.

Detta är en samverkansentreprenad som bara växer.

– 6.500m Sjöledningar Ø710mm

– 1.800m Sjöledning Ø110mm

– 2 st spontade pumpgropar

– 7 st dragningar styrd borrning

– 1 st kajgenomföring

– 3 st tunnelgenomföringar

Resurser

– Dyklag

– Arbetslag

– Fartyg och pråmar

Byte av huvudvattenledning med kajarbeten m.m. i Norrström, Stockholm

Status
Pågående

När?
2015

Var?
Norrström, utanför Riksdagshuset i Stockholm

SVENTAB har åt STOCKHOLM VATTEN schaktat upp en gammal huvudvattenledning och utfört kajarbeten m.m.. En ny 140 m stålledning diameter 1000 mm har svetsats ihop i Norsborg, bogserats på plats, monterats och schaktats ner. SKANSKA har varit underentreprenör och arbetat med omfattande kajarbeten.

Detta är en utmärkt utförande entreprenad i samverkan.

Tätning spontgrupp Frölunda, Stockholm

Status
Avslutat

När?
sommaren 2014

Var: Frölunda

SVENTAB utför på uppdrag av JM en schakt och tätgjutning av spontgrop Frösunda, Stockholm.

Arbetsstyrkan har bestått av ett dyklag som renspolat stålsponten, avjämnat botten ink uv-gjutning.

Ny krönbalk, Liljeholmskajen

Status: pågående

När: 2015

Var: Stockholm, Liljeholmskajen

SVENTAB utför på uppdrag av JM en omfattande renovering och pågjutning av befintlig kaj under Liljeholms bron i Stockholm.

Arbetsstyrkan har bestått av ett till två dyklag som arbetat från  pontoner utrustade bla med dykcontainrar och kranar. Bilden visar gjutformen för den senaste kajsektionen som färdigställs våren 2015.