Skip to main content

Fartygsdykeri, Merete Maersk

By 6 juni, 2017FMS, Projekt

Status
Avslutat

När?
Juni 2017

Var?

Aarhus, Danmark

Arbetsomfattning:

FMS dyklag har bistått fartyget Merete Maersk med fartygsdykeri då de befarade en skada efter ha passerat en boj. Särskild utbildad personal från FMS fick uppgiften på förmiddagen onsdag 31 maj att bege sig 70 mil till Aarhus i Danmark och redan tidigt på torsdag morgon var de på plats med bil och dyksläp. Vi konstaterade att det inte fanns några synliga skador. Efter en intensiv lossning och lastning kunde fartyget avgå som planerat från Aarhus samma kväll. Befälhavaren som direkt efter avslutat dykning fick en rapport i handen var mycket nöjd med FMS insats!

Utrustning:

  • FMS bil och dyksl√§p

Arbetslag:

  • Dyklag med s√§rskilt utbildad personal f√∂r fartygsdykeri, dykare, dykledare/reservdykare och dyksk√∂tare.